Kl. 16.00 blev personaleforeningen inviteret ind til Familiedagen og budt velkommen af Susanne.

Dagligdagen i cirkus minder om et lille ”lokalsamfund” med eget vaskeri, kokke og privatboliger. Alle har hver deres opgave og det hele fungerer som et velsmurt maskineri. Det er en uddannelse at være god til at sætte telt op og nedtage det igen. Det tager 5 ½ time at gøre klar til en forestilling og ca. 2 ½ time at nedtage det hele igen.

Børn som vokser op i cirkus får mulighed for at øve på egne numre og dygtiggøre sig, indtil den dag hvor de kan deltage i manegen enten alene eller sammen med andre. Hvis 2 artister fra forskellige cirkus forelsker sig og ønsker at fortsætte sammen, vil de ofte finde et nyt nummer, hvor de kan optræde sammen.

De medlemmer der deltog i familiedagen fik vist et andenummer, kniv/øksekast mod person og en dreng der havde opøvet sig til at jonglere med både bolde og ketsjere. Deltagerne var inde bagved scenen og se hvor artisterne står og venter på at komme ind, Susanne kunne fortælle at alle får sommerfugle i maven når de står og venter.

Kl. 17.00 gik forestillingen i gang. Clemens og ”kronprinsessen” ledte deltagerne igennem et eventyr om cirkuskareten som kørte på ægte ”klovnetårer”. Heldigvis lykkedes det at få fat i tåren, og kareten kunne køre igen.

En dejlig oplevelse og ved at se rundt på PiRK’s medlemmer så det ud til, at der var glæde i alle de små familier.

Nedenfor kan ses lidt stemningsbilleder fra arrangementet