Tirsdag den 11. maj 2021 blev der afholdt virtuel poesibingo for foreningens medlemmer, der er en blanding af poesiformidling, oplæsning og bingospil.

Tre af bibliotekets poesielskende litteraturformidlere læste højt af deres yndlingsdigtere, mens deltagerne nød oplæsningen og spillede med hjemmefra på sin computer via Zoom. Og man skulle lytte godt efter, for det var i digtene, bingoordene gemte sig.

Deltagerne fik inden arrangementet tilsendt zoom-link og bingoplader med poesiord, som man krydsede af, når de optrådte i de oplæste tekster. Teksterne blev præsenteret, og der blev fortalt, hvorfor det netop var de tekster, der var blevet valgt.

Der blev spillet fire runder, hvor vi i de to første spillede om én række, i den tredje runde spillede vi om to rækker, og i fjerde og sidste runde spillede vi om en fuld plade.

Det var en fornøjelig og uhøjtidelig eftermiddag med masser af poesi og inspiration til nye læseoplevelser – og selvfølgelig var der flotte præmier på højkant til vinderpladerne.

14 medlemmer deltog i dette arrangement.