Fredag den 25. juni 2021 havde personaleforeningens medlemmer mulighed for at opleve København fra bagsiden, da vi inviterede til byvandring med Gadens Stemmer.

Gadens Stemmer er en socialøkonomisk virksomhed, som har mange års erfaring med at lave anderledes byvandringer i København. Gadens Stemmer ønsker at tilbyde mennesker, der måske ikke lige passer ind på det ordinære arbejdsmarked meningsfuld beskæftigelse. Samtidig er formålet også at skabe møder mellem mennesker på tværs af samfundsskel. For i mødet i virkeligheden kan der etableres fælles forståelse og eventuelle fordomme kan fordampe.

Bag facaden i København finder man stenbroens skyggesider, og vores guide på dagens byvandring kendte om nogen livet på kanten bedre end de fleste. Her har fixerum, narkotikasalg, fængsel og gadens uskrevne regler været hverdag, og alle fortællingerne var derfor både stærke og unikke.

Det blev en helt særlig byvandring, hvor der både var plads til glædessmil og salte tårer. Deltagerne i byvandringen fik en stærk personlig fortælling om livet på kanten, og man fik mulighed for at møde et menneske, der har levet et barskt liv, som man end ikke har fantasi til at forestille sig.

25 personer deltog i dette arrangement.