Fredag den 6. februar havde Pirk den fornøjelse at holde champagnesmagning.
23 medlemmer havde meldt sig til arrangementet som startede kl. 17.00, hvor der var dækket fint op i Havestuen på Rødovregård.
Nordisk Champagne Syndikat holdt et fint oplæg om champagnens oprindelse og fremstilling.
I over 2 timer fik vi et glimrende foredrag og smagte på 5 forskellige Champagner, og for hver champagne serverede vi en tapas, leveret fra Skovly.
Som tapas fik vi:
· Havtaske hale, med gulerods støv, gulerods mayo og gulerods flan
· Rødtunge roulade med rogn og kartoffel aouli
· Oksehale rieslette med syltet svampe og pure
· Svinekæber med æbler, champignon, grønt og løgmarmelade
· Ost med karamel og knækbrød
· Nougat mousse med frugt og æble is
Det var på alle måder et meget hyggeligt arrangement, og en stor smagsoplevelse både i mad og drikke.
Til glæde for vores medlemmer var der mulighed for at købe champagne til meget rimelige priser.
Se vedhæftede stemningsbilleder.